Den nye skjulte have

Igen er der sket en hel del siden sidste indlæg, så opdateringen her kommer i flere etaper.

Huskøbet er gået i orden og for halvanden måned siden flyttede kæresten og jeg i hus syd for Odense.  Vi har købt et mindre landbrug på en pænt stor grund, næsten 5 hektar. Ca. 2,5 hektar er granskov, gamle pyntegrønttræer, der dog ikke er passet så godt de sidste par år.

1,25 hektar er vildmark/løvareal, og det resterende ligger op til huset i form af lidt spredte træer på et græsareal, en køkkenhave samt en frugtplantage med ca.  80 frugttræer i forskellige størrelser.

Hvert af områderne vil få deres egen side, så man kan læse mere om dem og følge hvad vi nu finder på med dem. 

Velkommen i haven!

Velkommen til min kolonihaveblog. Her kan du følge mine mange små og store projekter, samt årets gang i min dejlige kolonihave.

Min kolonihave er ikke helt som kolonihaver er flest. Det er ikke en lille, flad grund med et par bede og et hus. Nej, faktisk er den næsten det modsatte. Her er fyldt med høje træer og buske, kroge og områder. Og intet fint sommerhusagtigt hus(endnu), men blot et lille, gammelt skur sammenbygget med et drivhus. Desuden er den også relativt stor da det er en dobbelthave på samlet næsten 900m2. Se mere om de enkelte områder i menuen.

Den skjulte have som jeg kalder min skønne have er beliggende i en lille kolonihaveforening i Odense. Jeg er mere eller mindre vokset op i haven da min mor købte den for over 15 år siden og jeg selv overtog den da jeg flyttede hjemmefra for 5 år siden.

Haven ligger nærmest klemt inde med kolonihaver på de tre sider og en vej på bagsiden. Havelågen titter lige frem i hjørnet af en parkeringsplads, næsten skjult, deraf havens navn.