Bålhygge og havearbejde

Endnu en dag med skønt vejr!

Jeg var en smule ærgerlig over at skulle starte dagen med at tage på arbejde, men det skal jo passes, selvom jeg syntes at haven kaldte mere.

Men jeg tog selvfølgelig derned så snart jeg kunne, efter at have bagt en rabarbercrumblekage. Opskriften kan findes i fanen opskrifter.

Jeg var også kommet til at købe to nye planter som jeg jo hellere måtte få i jorden. Det var en lyserød sommerfuglebusk og en rød(mørk pink) astilbe.

Sommerfuglebuskene har jeg 3 af i forvejen, de to af dem er gamle men har aldrig blomstret noget særligt fordi de står i skygge det meste af dagen og sjældent er blevet beskåret. Det var en af min barndoms yndlingsblomster. Og er stadig en favorit selvom der de sidste år er tilkommet en lille irrationel frygt for sommerfugle. Men de er fine på afstand, og jeg vil så gerne have dyreliv i haven.

Til aften fik jeg besøg af en kammerat, vi stegte bøffer over bål og spiste mad i haven. Derefter hjalp han med at få klippet hækken færdig.

Skønt vejr og lidt tid i haven

I dag er vejret superskønt, omend lidt blæsende, men det gør nu bare varmen mere udholdelig.

Uden for min havelåge på parkeringspladsen hoppede denne lille fyr rundt, som tydeligvis var i gang med at få styr på det der med at flyve. Den var kun ca. 5cm stor og ret sød.


Årets første hækklipning blev påbegyndt og de fine dahliaer jeg har hentet hos min mor blev endelig sat i jorden. Det samme gjorde min nye smukke stjernehortensia.

Velkommen i haven!

Velkommen til min kolonihaveblog. Her kan du følge mine mange små og store projekter, samt årets gang i min dejlige kolonihave.

Min kolonihave er ikke helt som kolonihaver er flest. Det er ikke en lille, flad grund med et par bede og et hus. Nej, faktisk er den næsten det modsatte. Her er fyldt med høje træer og buske, kroge og områder. Og intet fint sommerhusagtigt hus(endnu), men blot et lille, gammelt skur sammenbygget med et drivhus. Desuden er den også relativt stor da det er en dobbelthave på samlet næsten 900m2. Se mere om de enkelte områder i menuen.

Den skjulte have som jeg kalder min skønne have er beliggende i en lille kolonihaveforening i Odense. Jeg er mere eller mindre vokset op i haven da min mor købte den for over 15 år siden og jeg selv overtog den da jeg flyttede hjemmefra for 5 år siden.

Haven ligger nærmest klemt inde med kolonihaver på de tre sider og en vej på bagsiden. Havelågen titter lige frem i hjørnet af en parkeringsplads, næsten skjult, deraf havens navn.