Velkommen i haven!

Velkommen til min kolonihaveblog. Her kan du følge mine mange små og store projekter, samt årets gang i min dejlige kolonihave.

Min kolonihave er ikke helt som kolonihaver er flest. Det er ikke en lille, flad grund med et par bede og et hus. Nej, faktisk er den næsten det modsatte. Her er fyldt med høje træer og buske, kroge og områder. Og intet fint sommerhusagtigt hus(endnu), men blot et lille, gammelt skur sammenbygget med et drivhus. Desuden er den også relativt stor da det er en dobbelthave på samlet næsten 900m2. Se mere om de enkelte områder i menuen.

Den skjulte have som jeg kalder min skønne have er beliggende i en lille kolonihaveforening i Odense. Jeg er mere eller mindre vokset op i haven da min mor købte den for over 15 år siden og jeg selv overtog den da jeg flyttede hjemmefra for 5 år siden.

Haven ligger nærmest klemt inde med kolonihaver på de tre sider og en vej på bagsiden. Havelågen titter lige frem i hjørnet af en parkeringsplads, næsten skjult, deraf havens navn.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *