Bålhygge og havearbejde

Endnu en dag med skønt vejr!

Jeg var en smule ærgerlig over at skulle starte dagen med at tage på arbejde, men det skal jo passes, selvom jeg syntes at haven kaldte mere.

Men jeg tog selvfølgelig derned så snart jeg kunne, efter at have bagt en rabarbercrumblekage. Opskriften kan findes i fanen opskrifter.

Jeg var også kommet til at købe to nye planter som jeg jo hellere måtte få i jorden. Det var en lyserød sommerfuglebusk og en rød(mørk pink) astilbe.

Sommerfuglebuskene har jeg 3 af i forvejen, de to af dem er gamle men har aldrig blomstret noget særligt fordi de står i skygge det meste af dagen og sjældent er blevet beskåret. Det var en af min barndoms yndlingsblomster. Og er stadig en favorit selvom der de sidste år er tilkommet en lille irrationel frygt for sommerfugle. Men de er fine på afstand, og jeg vil så gerne have dyreliv i haven.

Til aften fik jeg besøg af en kammerat, vi stegte bøffer over bål og spiste mad i haven. Derefter hjalp han med at få klippet hækken færdig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *