Pergola

Mandag eftermiddag blev pergolaen langt om længe rejst. Det er en jeg fik lov at pille ned hos min nabo for nogle måneder siden. Den har fået antracitgrå træbeskyttelse og nu blev den endelig rejst. Den blev sat på lange galvaniserede stolpespyd som blev banket i jorden og tilrettet, så den var i vatter. Det er blevet super fint. 

Oprindeligt var der to brædder på kryds for at holde den stabil. Men besværlig som jeg indimellem er ville jeg gerne af med dem. Derfor blev der sat små skråstivere på i stedet. Den skal lige tilrettes yderligere og så skal den eftermales. Så skal der “bare” lige flyttes bærbuske, graves af, lægges grus og ny teresse.

Jeg beklager rodet på billedet. det er ikke sådan til når der er byggematerialer over det hele til det nye hus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *