Hvor blev tiden af?

Vupti! Så var der gået fire måneder siden sidste indlæg og vinteren nærmer sig. Her i weekenden bliver der også lukket for vandet i kolonihaven.

I de forgangne måneder er der både sket meget og alligevel ikke nok ift. planen.

Sommeren forsvandt hurtigt, og jeg fik ikke nået så meget i haven grunde bl.a. ferie, ny lejlighed og nyt job.

Planerne om kolonihavehuset er i bedste fald sat på standby da det pludselig blev september før vi havde tid til at grave ud og støbe fundament. Og der var dermed ikke mange byggebare måneder før byggetilladelsen udløber næste forår. Så selvom der er blevet samlet rigtig mange byggematerialer i de sidste måneder, vil jeg lade tilladelsen løbe ud. Hvis modet så stadig er til det, må jeg se om tiden er til byggeri til næste år.  Det er rigtig ærgerligt, men sådan er det.

Jeg har i år høstet dejligt mange agurker fra drivhuset, samt chili og en enkelt aubergine. På friland er det blevet til en god del gule cherrytomater, ærter, små runde gulerødder, lilla gulerødder, 2 squash, 3 små hokkaidogræskar samt lidt jordbær og vindruer. Og dejligt med druer fra det gamle drivhus også.

 

Sommerens højdepunkt i haven må være da jeg holdt mødregruppe i haven i august. Det var dejligt vejr og nogle hyggelige timer. Sidst vi holdt mørdregruppe i kolonihaven var der badebassin som vi soppede rundt i og havde en fest.

 

Nu er jeg i gang med nedlukning af haven så den er klar til vinteren. Havemøblerne skal ind i det gamle drivhus, det nye drivhus er tømt for planter og plantesækkene er spredt ud i solbedet. Værditing hentes hjem (da forsikringen ikke dækker om vinteren), æbletræerne skal beskæres og der samme er pilehulen lige blevet.

Så mangler jeg vist kun at få kørt de sidste staudebede over med græsslåmaskinen. Det ved jeg at der er mange meninger om, ift. tidspunktet, men der fungerer bedst for mig at få det gjort om efteråret, så jeg ikke først får det gjort når de nye skud er på vej op til foråret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *